Geen onderdeel van een categorie

Save the date: NKWK Conferentie 2017

07 december 2016

Op 11 april 2017 vindt de volgende NKWK conferentie plaats in de Beurs van Berlage in Amsterdam. Wat kunt u verwachten? De eerste concrete resultaten! Met speciale aandacht voor de relatie tussen onderzoek en praktijkproeven. We leren van elkaar hoe we deze succesvolle samenwerking kunnen uitbreiden.

De conferentie wordt dit keer georganiseerd door Amsterdam Water Science, Rijkswaterstaat, KNMI en staf Deltacommissaris, in samenwerking met NL-Ingenieurs/Arcadis en de universiteiten van Utrecht, Twente, Wageningen en Delft.

De voorbereidingen zijn gestart en de komende maanden wordt u via deze website en de nieuwsbrief nader geïnformeerd over het programma en de inschrijfmogelijkheden. Reserveer wel alvast de datum 11 april in uw agenda.

Contactpersoon namens de organisatie is Eline van Haastrecht (Coördinator Amsterdam Water Science, eline.van.haastrecht@vu.nl)

Wilt u de resultaten van de NKWK Conferentie 2016 nog eens nalezen? Het verslag van de conferentie van 17 mei 2016 is hier te lezen.