Activiteiten

Nationaal en internationaal

Laden Evenementen

Aanstaande Evenementen

Evenementen Search and Views Navigation

Evenement Views Navigation

Organisatoren

Locaties

NKWK Onderzoekslijn(en)

Samenwerkingspartners Nationaal

Samenwerkingspartner(s) internationaal

National Partners

International Partners

Reset filters

List of Evenementen

Samenwerking RWS – South Florida Water Management District

13 juni 2020
Florida SFWMD, 3301 Gun Club Road
West Palm Beach, FL 33406 Verenigde Staten

Samenwerking gericht op waterbeheer en crisismanagement bij te weinig en te veel water. Aard van de samenwerking: Memorandum of Agreement

Lees meer »

SEDNET – Sediment Network

13 juni 2020
SEDNET Brussel, Brussel, België

SEDNET is een Europees netwerk voor het opnemen van vraagstukken en kennis rond sediment in Europese strategieën voor het bereiken van een goede milieustatus en om nieuwe instrumenten voor sedimentmanagement te ontwikkelen. De focus ligt op alle sedimentkwaliteits- en kwantiteitsvraagstukken op de schaal van een stroomgebied, variërend van zoetwater- tot estuariene en mariene sedimenten. SedNet brengt experts uit de wetenschap, overheid en bedrijfsleven samen.

Lees meer »

eWaterCycle

13 juni 2020
TU Delft Faculteit Civiele Techniek en Geowetenschappen, Stevinweg 1
Delft, 2628 CN Nederland

Dit is een wereldwijd hydrologisch model dat operationele voorspellingen produceert met een horizon van tien dagen. Het is het eerste vrij toegankelijke mondiale voorspellingsmodel. Het maakt gebruik van High Performance Computing, assimilatie van bodemvochtdata, ensemble forecasts. Het model dient vooral ter ondersteuning van internationale activiteiten met betrekking tot overstromingen en droogtes.

Lees meer »

ERA Waterworks 2016-2019

31 juli 2020 @ 00:00 - 23:59
Brussel, Brussel, België

Koppeling (van instituten) is er al buiten NKWK om. Aard van de samenwerking: Memorandum of Understanding, Memorandum of Agreement, Letter of Intent, Lidmaatschap, Verdrag, Samenwerkingsovereenkomst. Samenwerking van onderzoeksinstituten en daardoor innovatie en grotere kosteneffectiviteit.

Lees meer »

Samenwerking RWS – Ministry of Water Resources China

31 juli 2020
China Bejing, 2 Baiguang Rd 2nd Alley
Beijing, China

Operationele kennisuitwisseling vindt plaats door twinning. Onderwerpen: - Vroege-waarschuwingssystemen met betrekking tot overstroming: optimaliseren van bestaande beslisondersteunende systemen (DSS). Probabilistische benadering operationaliseren. Aard van de samenwerking: Memorandum of Understanding

Lees meer »
+ Exporteer Evenementen